5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN P CEN ISO/TS 10272-3   (560126) Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Campylobacter spp. - Část 3: Semikvantitativní metoda základní norma Kat. číslo: 86556

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Campylobacter spp. - Část 3: Semikvantitativní metoda
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Campylobacter spp. - Část 3: Semikvantitativní metoda
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 560126
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 08/2010
Účinnost: 09/2010 - 12/2014
Jazyk: Norma je v češtině.

ČSN EN ISO 13720   (560127) Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp. Norma Kat. číslo: 87469

 Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560127
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2011
Účinnost: 02/2011 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

ČSN ISO 13720   (560127) Maso a masné výrobky - Stanovení počtu bakterií rodu Pneudomonas Norma Kat. číslo: 41274

 Maso a masné výrobky - Stanovení počtu bakterií rodu Pneudomonas
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení počtu bakterií rodu Pneudomonas
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560127
Platnost: Norma není platná
Vydání: 08/1998
Účinnost: 09/1998 - 01/2011
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 13720   (560127)
Detail

ČSN ISO 13681   (560128) Maso a masné výrobky - Stanovení počtu kvasinek a plísní - Technika počítání kolonií Norma Kat. číslo: 41686

 Maso a masné výrobky - Stanovení počtu kvasinek a plísní - Technika počítání kolonií
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení počtu kvasinek a plísní - Technika počítání kolonií
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560128
Platnost: Norma není platná
Vydání: 08/1998
Účinnost: 09/1998 - 01/2009
Jazyk: Norma je v češtině.

ČSN ISO 13722   (560129) Maso a masné výrobky - Stanovení počtu Brochotrix thermosphacta - Technika počítání kolonií Norma Kat. číslo: 52036

 Maso a masné výrobky - Stanovení počtu Brochotrix thermosphacta - Technika počítání kolonií
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení počtu Brochotrix thermosphacta - Technika počítání kolonií
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560129
Platnost: Norma není platná
Vydání: 06/1998
Účinnost: 07/1998 - 08/2022
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN ISO 13722   (560129)
Detail

ČSN ISO 13722   (560129) Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií Norma Kat. číslo: 514779

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560129
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/2022
Účinnost: 09/2022 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
211,00 
211,00  s DPH

ČSN 56 0130   (560130) Metody zkoušení cukrářských výrobků základní norma Kat. číslo: 4421

 Metody zkoušení cukrářských výrobků
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrářských výrobků
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 560130
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 04/1971 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

Objednat kompletní normu

361,00 
361,00  s DPH
Vysvětlení k objednávce kompletní normy
Objednat kompletní normu znamená objednat základní normu a všechny její dodatky (změny a opravy). Cena je součtem jednotlivých položek.

ČSN 56 0130   (560130) Metody zkoušení cukrářských výrobků základní norma

Kat. číslo: 4421
325,00 
325,00  s DPH
Položky normy

ČSN 56 0130   (560130) - změna 1 08.95 změna 1 08.95

Kat. číslo: 18262
36,00 
36,00  s DPH

ČSN 56 0130-1   (560130) Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení Norma Kat. číslo: 18273

 Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560130
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/1995
Účinnost: 10/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
72,00 
72,00  s DPH

ČSN 56 0130-2   (560130) Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování Norma Kat. číslo: 18274

 Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560130
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/1995
Účinnost: 10/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH