ČSN EN ISO 13720 (560127) Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
- Norma: ČSN EN ISO 13720 (560127)
- Název: Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:87469
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560127
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:01/2011
- Účinnost:02/2011 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN ISO 13720 (560127) Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp. Norma Kat. číslo: 87469

Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560127
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2011
Účinnost: 02/2011 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 Kč
198,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 13720 (560127)
Tato norma specifikuje metodu stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp. v mase a masných výrobcích včetně drůbeže.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.