ČSN ISO 13720 (560127) Maso a masné výrobky - Stanovení počtu bakterií rodu Pneudomonas
- Norma: ČSN ISO 13720 (560127)
- Název: Maso a masné výrobky - Stanovení počtu bakterií rodu Pneudomonas
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:41274
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560127
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:08/1998
- Účinnost:09/1998 - 01/2011
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 13720 (560127)
Anotace textu normy ČSN ISO 13720 (560127)
Tato norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 13720:1995. Mezinárodní norma ISO 13720:1995 má status české technické normy. Vymezuje metodu pro stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas v mase a masných výrobcích včetně drůbeže. Specifické požadavky na ochranu zdraví v riziku infekce norma neobsahuje. Postup provedení normalizované zkoušky je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN ISO 13720 (56 0127) byla vydána v srpnu 1998.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.