4615 - Cereálie a cereální produkty

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN EN ISO 6647-2   (461503) Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Praktická metoda Norma Kat. číslo: 79976

 Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Praktická metoda
Dlouhý název: Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Praktická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461503
Platnost: Norma není platná
Vydání: 02/2008
Účinnost: 03/2008 - 12/2015
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6647-2   (461503)
Detail

ČSN EN ISO 6647-2   (461503) Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Praktická metoda Norma Kat. číslo: 98374

 Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Praktická metoda
Dlouhý název: Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Praktická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461503
Platnost: Norma není platná
Vydání: 12/2015
Účinnost: 01/2016 - 02/2021
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6647-2   (461503)
Detail

ČSN EN ISO 6647-2   (461503) Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže Norma Kat. číslo: 511369

 Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže
Dlouhý název: Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461503
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2021
Účinnost: 03/2021 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN EN ISO 11747   (461504) Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi základní norma Kat. číslo: 91547

 Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi
Dlouhý název: Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 461504
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2012
Účinnost: 01/2013 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.

Objednat kompletní normu

526,00 
526,00  s DPH
Vysvětlení k objednávce kompletní normy
Objednat kompletní normu znamená objednat základní normu a všechny její dodatky (změny a opravy). Cena je součtem jednotlivých položek.

ČSN EN ISO 11747   (461504) Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi základní norma

Kat. číslo: 91547
315,00 
315,00  s DPH
Položky normy

ČSN EN ISO 11747   (461504) - změna A1-Angl. 09.18 změna A1-Angl. 09.18

Kat. číslo: 505179
211,00 
211,00  s DPH

ČSN EN ISO 17715   (461505) Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu Norma Kat. číslo: 97708

 Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu
Dlouhý název: Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461505
Platnost: Norma není platná
Vydání: 09/2015
Účinnost: 10/2015 - 06/2025
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 17715   (461505)
Detail

ČSN EN ISO 17715   (461505) Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu Norma Kat. číslo: 521217

 Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu
Dlouhý název: Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461505
Platnost: Norma je platná
Vydání: 06/2025
Účinnost: 07/2025 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN EN ISO 17718   (461506) Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání Norma Kat. číslo: 97714

 Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
Dlouhý název: Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461506
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2015
Účinnost: 10/2015 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
525,00 
525,00  s DPH

ČSN EN ISO 5530-1   (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu Norma Kat. číslo: 97709

 Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Dlouhý název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461507
Platnost: Norma není platná
Vydání: 09/2015
Účinnost: 10/2015 - 06/2025
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 5530-1   (461507)
Detail

ČSN EN ISO 5530-1   (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu Norma Kat. číslo: 521216

 Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Dlouhý název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461507
Platnost: Norma je platná
Vydání: 06/2025
Účinnost: 07/2025 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
525,00 
525,00  s DPH