ČSN EN ISO 5530-1 (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
- Norma: ČSN EN ISO 5530-1 (461507)
- Název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
- Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
- Katalogový kód:521216
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:461507
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:06/2025
- Účinnost:07/2025 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 5530-1 (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu Norma Kat. číslo: 521216

Dlouhý název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461507
Platnost: Norma je platná
Vydání: 06/2025
Účinnost: 07/2025 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
525,00 Kč
525,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 5530-1 (461507)
This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.