ČSN EN ISO 5530-1   (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu

  • Norma: ČSN EN ISO 5530-1   (461507)
  • Název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
  • Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
  • Katalogový kód:521216
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:461507
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:06/2025
  • Účinnost:07/2025 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN ISO 5530-1   (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu Norma Kat. číslo: 521216

 Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Dlouhý název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461507
Platnost: Norma je platná
Vydání: 06/2025
Účinnost: 07/2025 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
525,00 
525,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 5530-1   (461507)

This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure.

The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.