ČSN EN ISO 5530-1   (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu

  • Norma: ČSN EN ISO 5530-1   (461507)
  • Název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
  • Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
  • Katalogový kód:97709
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:461507
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:09/2015
  • Účinnost:10/2015 - 06/2025
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 5530-1   (461507)

Anotace textu normy ČSN EN ISO 5530-1   (461507)

This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure.

The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 115/1[1] and AACC Method 54-21.2.[2]

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.