ČSN EN ISO 5530-2 (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
- Norma: ČSN EN ISO 5530-2 (461507)
- Název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
- Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
- Katalogový kód:97707
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:461507
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:09/2015
- Účinnost:10/2015 - 06/2025
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 5530-2 (461507)
Anotace textu normy ČSN EN ISO 5530-2 (461507)
This part of ISO 5530 specifies a method, using an extensograph, for the determination of the rheological properties of wheat flour dough in an extension test. The recorded load-extension curve is used to assess general quality of flour and its response to improving agents.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 114.[3]
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.