ČSN EN ISO 5530-2 (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
- Norma: ČSN EN ISO 5530-2 (461507)
- Název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
- Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
- Katalogový kód:521215
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:461507
- Vydání:06/2025
- Účinnost:07/2025 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
- Platnost:Norma je platná
ČSN EN ISO 5530-2 (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu Norma Kat. číslo: 521215
Dlouhý název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461507
Vydání: 06/2025
Účinnost: 07/2025 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Platnost: Norma je platná
574,00 Kč
574,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 5530-2 (461507)
This document specifies a method using an extensograph for the determination of the rheological properties of wheat flour doughs in an extension test. The recorded load-extension curve is used to assess the general quality of flour and its response to improving agents.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočasně není k dispozici.