ČSN 57 0166   (570166) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH

  • Norma: ČSN 57 0166   (570166)
  • Název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH
  • Kategorie: 5701 - Metody zkoušení
  • Katalogový kód:29549
  • Třídící znak:570166
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:neznámé
  • Účinnost:07/1985 - 01/2016
  • Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN ISO 2917   (570166)
Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.