5600 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN EN 14333-1   (560004) Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 1: HPLC metoda s přečištěním extrakcí na pevnou fázi Norma Kat. číslo: 72105

 Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 1: HPLC metoda s přečištěním extrakcí na pevnou fázi
Dlouhý název: Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 1: HPLC metoda s přečištěním extrakcí na pevnou fázi
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560004
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 05/2005
Účinnost: 06/2005 - 03/2015
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN 14333-2   (560004) Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 2: HPLC metoda s přečištěním na gelové chromatografii Norma Kat. číslo: 72104

 Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 2: HPLC metoda s přečištěním na gelové chromatografii
Dlouhý název: Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 2: HPLC metoda s přečištěním na gelové chromatografii
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560004
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 05/2005
Účinnost: 06/2005 - 03/2015
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN 14333-3   (560004) Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 3: HPLC metoda s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina Norma Kat. číslo: 72103

 Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 3: HPLC metoda s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Dlouhý název: Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 3: HPLC metoda s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560004
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 05/2005
Účinnost: 06/2005 - 03/2015
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN 56 0005   (560005) Značení spotřebitelsky balených poživatin Norma Kat. číslo: 4405

 Značení spotřebitelsky balených poživatin
Dlouhý název: Značení spotřebitelsky balených poživatin
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560005
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: neznámé
Účinnost: 08/1978 - 09/1998
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN CR 13505   (560005) Analýza potravin - Biotoxiny - Kriteria analytických metod stanovení mykotoxinů Norma Kat. číslo: 56427

 Analýza potravin - Biotoxiny - Kriteria analytických metod stanovení mykotoxinů
Dlouhý název: Analýza potravin - Biotoxiny - Kriteria analytických metod stanovení mykotoxinů
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560005
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 11/1999
Účinnost: 12/1999 - 05/2020
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN P CEN/TS 17743   (560005) Potraviny - Stanovení reziduí pesticidů extrakcí ethylacetátem pomocí GC- a LC-MS/MS (SweEt) Norma Kat. číslo: 514983

 Potraviny - Stanovení reziduí pesticidů extrakcí ethylacetátem pomocí GC- a LC-MS/MS (SweEt)
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení reziduí pesticidů extrakcí ethylacetátem pomocí GC- a LC-MS/MS (SweEt)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560005
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2022
Účinnost: 10/2022 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
211,00 
211,00  s DPH

ČSN EN 12955   (560006) Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v cereáliích, skořápkových plodech a podobných výrobcích - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie s postkolonovou derivatizací a přečištěním na imunoafinitní koloně Norma Kat. číslo: 57507

 Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v cereáliích, skořápkových plodech a podobných výrobcích - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie s postkolonovou derivatizací a přečištěním na imunoafinitní koloně
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v cereáliích, skořápkových plodech a podobných výrobcích - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie s postkolonovou derivatizací a přečištěním na imunoafinitní koloně
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560006
Platnost: Norma není platná
Vydání: 06/2000
Účinnost: 07/2000 - 12/2011
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 16050   (560006)
Detail

ČSN EN ISO 16050   (560006) Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Norma Kat. číslo: 89218

 Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560006
Platnost: Norma není platná
Vydání: 12/2011
Účinnost: 01/2012 - 01/2013
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 16050   (560006)
Detail

ČSN EN ISO 16050   (560006) Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Norma Kat. číslo: 92088

 Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560006
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2013
Účinnost: 02/2013 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH