4610 - Rostlinné výrobky, všeobecně

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN 46 1085-2   (461085) Pšenice obecná a ječmen - Stanovení odrůdové pravosti a odrůdové čistoty - Část 2: Elektroforéza bílkovin v polyakrylamidovém gelu (PAGE) Norma Kat. číslo: 42137

 Pšenice obecná a ječmen - Stanovení odrůdové pravosti a odrůdové čistoty - Část 2: Elektroforéza bílkovin v polyakrylamidovém gelu (PAGE)
Dlouhý název: Pšenice obecná a ječmen - Stanovení odrůdové pravosti a odrůdové čistoty - Část 2: Elektroforéza bílkovin v polyakrylamidovém gelu (PAGE)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461085
Vydání: 07/1998
Účinnost: 08/1998 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
Platnost: Norma je platná
198,00 
198,00  s DPH

ČSN EN ISO 16634-1   (461086) Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva Norma Kat. číslo: 83151

 Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461086
Vydání: 04/2009
Účinnost: 05/2009 - 03/2014
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Platnost: Norma není platná

ČSN EN ISO 16634-1   (461086) Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva Norma Kat. číslo: 94889

 Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461086
Vydání: 03/2014
Účinnost: 04/2014 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
Platnost: Norma je platná
325,00 
325,00  s DPH

ČSN EN ISO 16634-2   (461086) Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 2: Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky Norma Kat. číslo: 500811

 Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 2: Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 2: Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461086
Vydání: 12/2016
Účinnost: 01/2017 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Platnost: Norma je platná
405,00 
405,00  s DPH

ČSN P CEN ISO/TS 16634-2   (461086) Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 2: Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky Norma Kat. číslo: 84817

 Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 2: Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 2: Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461086
Vydání: 03/2010
Účinnost: 04/2010 - 12/2016
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Platnost: Norma není platná

ČSN EN ISO 11085   (461087) Obiloviny, výrobky z obilovin a krmiva - Stanovení obsahu hrubého a celkového tuku extrakční metodou podle Randalla Norma Kat. číslo: 87418

 Obiloviny, výrobky z obilovin a krmiva - Stanovení obsahu hrubého a celkového tuku extrakční metodou podle Randalla
Dlouhý název: Obiloviny, výrobky z obilovin a krmiva - Stanovení obsahu hrubého a celkového tuku extrakční metodou podle Randalla
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461087
Vydání: 01/2011
Účinnost: 02/2011 - 03/2016
Jazyk: Norma je v češtině.
Platnost: Norma není platná

ČSN EN ISO 11085   (461087) Obiloviny, výrobky z obilovin a krmiva - Stanovení obsahu hrubého a celkového tuku extrakční metodou podle Randalla Norma Kat. číslo: 98971

 Obiloviny, výrobky z obilovin a krmiva - Stanovení obsahu hrubého a celkového tuku extrakční metodou podle Randalla
Dlouhý název: Obiloviny, výrobky z obilovin a krmiva - Stanovení obsahu hrubého a celkového tuku extrakční metodou podle Randalla
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461087
Vydání: 03/2016
Účinnost: 04/2016 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Platnost: Norma je platná
315,00 
315,00  s DPH

ČSN EN ISO 520   (461088) Obiloviny a luštěniny - Stanovení hmotnosti 1 000 zrn Norma Kat. číslo: 87691

 Obiloviny a luštěniny - Stanovení hmotnosti 1 000 zrn
Dlouhý název: Obiloviny a luštěniny - Stanovení hmotnosti 1 000 zrn
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461088
Vydání: 04/2011
Účinnost: 05/2011 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Platnost: Norma je platná
315,00 
315,00  s DPH

ČSN EN 15948   (461089) Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti Norma Kat. číslo: 90689

 Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti
Dlouhý název: Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461089
Vydání: 08/2012
Účinnost: 09/2012 - 10/2015
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Platnost: Norma není platná
Náhrada neplatné normy: ČSN EN 15948   (461089)
Detail