ČSN ISO 24557 (461402) Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí
- Norma: ČSN ISO 24557 (461402)
- Název: Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí
- Kategorie: 4614 - Obiloviny a luštěniny. Metody zkoušení
- Katalogový kód:521344
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:461402
- Vydání:09/2025
- Účinnost:10/2025 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
- Platnost:Norma je platná
ČSN ISO 24557 (461402) Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí Norma Kat. číslo: 521344
Dlouhý název: Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461402
Vydání: 09/2025
Účinnost: 10/2025 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Platnost: Norma je platná
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN ISO 24557 (461402)
Tento dokument specifikuje rutinní referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti v luštěninách.
Tento dokument je použitelný pro cizrnu, čočku, hrách, lupinu a všechny druhy fazolí s výjimkou sójových bobů.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočasně není k dispozici.