ČSN ISO 24557   (461402) Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:461402
  • Vydání:09/2025
  • Účinnost:10/2025 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
  • Platnost:Norma je platná

ČSN ISO 24557   (461402) Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí Norma Kat. číslo: 521344

 Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí
Dlouhý název: Luštěniny - Stanovení vlhkosti - Metoda s horkovzdušnou pecí
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461402
Vydání: 09/2025
Účinnost: 10/2025 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Platnost: Norma je platná
211,00 
211,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN ISO 24557   (461402)

Tento dokument specifikuje rutinní referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti v luštěninách.

Tento dokument je použitelný pro cizrnu, čočku, hrách, lupinu a všechny druhy fazolí s výjimkou sójových bobů.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočasně není k dispozici.