ČSN EN ISO 7973 (461003) Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
- Norma: ČSN EN ISO 7973 (461003)
- Název: Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
- Kategorie: 4610 - Rostlinné výrobky, všeobecně
- Katalogový kód:99686
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:461003
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:07/2016
- Účinnost:08/2016 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 7973 (461003) Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu Norma Kat. číslo: 99686
Dlouhý název: Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461003
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/2016
Účinnost: 08/2016 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 7973 (461003)
This International Standard specifies a method using an amylograph for determining the viscosity of a Suspension of flour in watet -, in which the starch is gelatinized by heating, in Order io assess the conditions of gelatinization of the flour and so judge whether there is any alpha-amylase activity.
This method is applicable to wheat and rye flour and also to wheat and rye grain.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.