ČSN EN ISO 7973   (461003) Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu

  • Norma: ČSN EN ISO 7973   (461003)
  • Název: Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
  • Kategorie: 4610 - Rostlinné výrobky, všeobecně
  • Katalogový kód:99686
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:461003
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:07/2016
  • Účinnost:08/2016 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN ISO 7973   (461003) Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu Norma Kat. číslo: 99686

 Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
Dlouhý název: Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461003
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/2016
Účinnost: 08/2016 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
211,00 
211,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 7973   (461003)

This International Standard specifies a method using an amylograph for determining the viscosity of a Suspension of flour in watet -, in which the starch is gelatinized by heating, in Order io assess the conditions of gelatinization of the flour and so judge whether there is any alpha-amylase activity.

This method is applicable to wheat and rye flour and also to wheat and rye grain.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.