ČSN EN ISO 6887-3   (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu

  • Norma: ČSN EN ISO 6887-3   (560102)
  • Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu
  • Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:507980
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560102
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:07/2019
  • Účinnost:08/2019 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.
Koupit celou normu Vysvětlení k objednávce kompletní normy Objednat kompletní normu znamená objednat základní normu a všechny její dodatky (změny a opravy). Cena je součtem jednotlivých položek.
337,00 
337,00  s DPH

ČSN EN ISO 6887-3   (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu základní norma Kat. číslo: 507980

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/2019
Účinnost: 08/2019 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH
Položky normy

ČSN EN ISO 6887-3   (560102) - změna A1 05.21 změna A1 05.21 Kat. číslo: 512426

Krátký název: změna A1 05.21
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: / - /
126,00 
126,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 6887-3   (560102)

Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků ryb a rybích výrobků a speciální postupy pro vzorkování syrových měkkýšů, pláštěnců a ostnokožců včetně oblastí prvovýroby. Popisuje také postupy pro přípravu jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.