ČSN EN 14177 (560029) Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
- Norma: ČSN EN 14177 (560029)
- Název: Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
- Kategorie: 5600 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:92087
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560029
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:01/2013
- Účinnost:02/2013 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN 14177 (560029) Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina Norma Kat. číslo: 92087

Dlouhý název: Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560029
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2013
Účinnost: 02/2013 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN 14177 (560029)
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení patulinu ve vybraných typech potravin (v čiré a zakalené jablečné šťávě a v jablečném protlaku) metodou kapalinové chromatografie s UV detekcí po přečištění na rozhraní kapalina/kapalina. Metoda byla validována v rámci mezilaboratorní studie.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.