ČSN 56 9604 (569604) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
- Norma: ČSN 56 9604 (569604)
- Název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
- Kategorie: 5696 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
- Katalogový kód:75474
- Třídící znak:569604
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:04/2006
- Účinnost:05/2006 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN 56 9604 (569604) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce Norma Kat. číslo: 75474
Dlouhý název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569604
Platnost: Norma je platná
Vydání: 04/2006
Účinnost: 05/2006 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 Kč
315,00 Kč s DPH
• Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.