ČSN 56 0130-2   (560130) Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560130
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:09/1995
  • Účinnost:10/1995 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN 56 0130-2   (560130) Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování Norma Kat. číslo: 18274

 Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560130
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/1995
Účinnost: 10/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 56 0130-2   (560130)

Tato druhá část normy platí pro vzorkování všech druhů cukrářských výrobků včetně polotovarů. Stanoví způsob získání vzorků, způsob úpravy a přípravy vzorků ke zkoušení senzorickému, fyzikálnímu a chemickému. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy a rozsah použití, kapitolu 2 - Definice, kapitolu 3 - Všeobecně, kapitolu 4 - Vzorkovací postup a kapitolu 5 - Úprava a příprava vzorků ke zkoušení. Hlavní obecné požadavky na odběr vzorků - jak patrno z přehledu kapitol - jsou (podrobně) popsány. Norma tedy stanovuje zásady pro odběr vzorků k provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0130-2 byla vydána v září 1995. Nahradila kapitolu II, čl. 6 až 25 ČSN 56 0130 z 16.7.1970.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.