5701 - Metody zkoušení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN ISO 2917   (570148) Maso a masné výrobky. Měření pH (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 16620

 Maso a masné výrobky. Měření pH (Referenční metoda)
Dlouhý název: Maso a masné výrobky. Měření pH (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570148
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 09/1994
Účinnost: 10/1994 - 05/2012
Jazyk: Norma je v češtině.

ČSN ISO 1841   (570149) Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu chloridu (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 16618

 Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu chloridu (Referenční metoda)
Dlouhý název: Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu chloridu (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570149
Platnost: Norma není platná
Vydání: 09/1994
Účinnost: 10/1994 - 05/1999
Jazyk: Norma je v češtině.

ČSN 57 0151   (570151) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Všeobecná ustanovení Norma Kat. číslo: 29540

 Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Všeobecná ustanovení
Dlouhý název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Všeobecná ustanovení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570151
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: neznámé
Účinnost: 05/1989 - 08/2015
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN 57 0152   (570152) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu pevných a tekutých částí a rozpuštěného uvolněného tuku Norma Kat. číslo: 29541

 Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu pevných a tekutých částí a rozpuštěného uvolněného tuku
Dlouhý název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu pevných a tekutých částí a rozpuštěného uvolněného tuku
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570152
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: neznámé
Účinnost: 01/1987 - 08/2015
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN 57 0153   (570153) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu bílkovin podle Kjeldahla Norma Kat. číslo: 29542

 Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu bílkovin podle Kjeldahla
Dlouhý název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu bílkovin podle Kjeldahla
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570153
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: neznámé
Účinnost: 01/1987 - 08/2015
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN 57 0154   (570154) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu vody. Rozhodčí metoda Norma Kat. číslo: 29543

 Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu vody. Rozhodčí metoda
Dlouhý název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu vody. Rozhodčí metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570154
Platnost: Norma není platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 01/1987 - 08/1999
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN 57 6021   (576021)
Detail

ČSN 57 0155   (570155) Mikrobiologické zkoušení masa, masných výrobků a masových konzerv Norma Kat. číslo: 4540

 Mikrobiologické zkoušení masa, masných výrobků a masových konzerv
Dlouhý název: Mikrobiologické zkoušení masa, masných výrobků a masových konzerv
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570155
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: neznámé
Účinnost: 01/1965 - 12/2014
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN 57 0157   (570157) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu škrobu základní norma Kat. číslo: 29544

 Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu škrobu
Dlouhý název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu škrobu
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 570157
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: neznámé
Účinnost: 01/1987 - 08/2015
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN 57 0158   (570158) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu dusitanů a dusičnanů Norma Kat. číslo: 29545

 Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu dusitanů a dusičnanů
Dlouhý název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu dusitanů a dusičnanů
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570158
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: neznámé
Účinnost: 01/1987 - 08/2015
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).