TECHNICKÉ NORMY
kategorie: 56 - VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU
5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Nabízíme Vám kompletní sortiment technických norem ČSN - platných i přehled již neplatných s uvedením jejich případných náhrad.
Potřebné normy ČSN lze vyhledat jednak podle oborového třídění, tak i zadáním čísla normy nebo slov očekávaných v jejich názvu do vyhledávacího políčka.

<< zpět


Popis zboží Varianta Cena Ks
(560100) ČSN 56 0100

Mikrobiologické zkoušení poživatin, předmětů běžného užívání a prostředí potravinářských provozoven

Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

Účinnost: 03/1970 - 12/2014
Náhled normy
Norma zrušena bez náhrady
(560100) ČSN P CEN ISO/TS 17728    <NOVÁ>

Mikrobiologie potravinového řetězce - Techniky odběru vzorků pro mikrobiologické zkoušení potravin a krmiv

Norma je v češtině.

Účinnost: 10/2017
Náhled normy
Norma 315,00 Kč
346,50 Kč s DPH
koupit
(560101) ČSN EN ISO 13307

Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků

Norma je v češtině.

Účinnost: 12/2013
Náhled normy
Norma 211,00 Kč
232,10 Kč s DPH
koupit
(560101) ČSN ISO 7667

Mikrobiologie. Standardní struktura metod mikrobiologického zkoušení

Norma je v češtině.

Účinnost: 08/1994 - 05/2012
Náhled normy
Norma zrušena bez náhrady
(560102) ČSN ISO 6887

Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro přípravu ředění při mikrobiologickém zkoušení

Norma je v češtině.

Účinnost: 07/1994 - 09/1999
Náhled normy
Norma byla nahrazena těmito normami:
(560102) ČSN EN ISO 6887-1
(560102) ČSN EN ISO 6887-1

Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění

Norma je v češtině.

Účinnost: 10/1999 - 10/2017
Náhled normy
Norma byla nahrazena těmito normami:
(560102) ČSN EN ISO 6887-1
(560102) ČSN EN ISO 6887-1    <NOVÁ>

Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění

 !   Část nebo celá norma je v angličtině.

Účinnost: 11/2017
Náhled normy
Norma 405,00 Kč
445,50 Kč s DPH
koupit
(560102) ČSN EN ISO 6887-2

Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků

Norma je v češtině.

Účinnost: 08/2004 - 10/2017
Náhled normy
Norma byla nahrazena těmito normami:
(560102) ČSN EN ISO 6887-2
(560102) ČSN EN ISO 6887-2    <NOVÁ>

Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků

 !   Část nebo celá norma je v angličtině.

Účinnost: 11/2017
Náhled normy
Norma 211,00 Kč
232,10 Kč s DPH
koupit
(560102) ČSN EN ISO 6887-3

Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 3: Specifické pokyny pro vzorky ryb a rybích výrobků

Norma je v češtině.

Účinnost: 08/2004 - 10/2017
Náhled normy
Norma byla nahrazena těmito normami:
(560102) ČSN EN ISO 6887-3
(560102) ČSN EN ISO 6887-3    <NOVÁ>

Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a rybích výrobků

 !   Část nebo celá norma je v angličtině.

Účinnost: 11/2017
Náhled normy
Norma 325,00 Kč
357,50 Kč s DPH
koupit
(560102) ČSN EN ISO 6887-4

Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky

Norma je v češtině.

Účinnost: 08/2004 - 10/2017
Náhled normy
Norma byla nahrazena těmito normami:
(560102) ČSN EN ISO 6887-4
(560102) ČSN EN ISO 6887-4    <NOVÁ>

Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 4: Specifická pravidla pro různé výrobky

 !   Část nebo celá norma je v angličtině.

Účinnost: 11/2017
Náhled normy
Norma 325,00 Kč
357,50 Kč s DPH
koupit
(560102) ČSN EN ISO 6887-5

Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 5: Specifické pokyny pro vzorky mléka a mléčných výrobků

Norma je v češtině.

Účinnost: 01/2011
Náhled normy
Norma 211,00 Kč
232,10 Kč s DPH
koupit
(560102) ČSN EN ISO 6887-6

Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě

Norma je v češtině.

Účinnost: 12/2013
Náhled normy
Norma 211,00 Kč
232,10 Kč s DPH
koupit
(560103) ČSN EN ISO 7218

Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné požadavky a doporučení pro mikrobiologické zkoušení

Norma je v češtině.

Účinnost: 04/2008
Náhled normy
KOMPLETNÍ NORMA 1 069,00 Kč
1 175,90 Kč s DPH
koupit
základní norma 544,00 Kč
598,40 Kč s DPH
koupit
změna A1 03.14 525,00 Kč
577,50 Kč s DPH
koupit
(560103) ČSN ISO 7218

Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení

Norma je v češtině.

Účinnost: 04/1995 - 07/1998
Náhled normy
Norma byla nahrazena těmito normami:
(560103) ČSN ISO 7218
(560103) ČSN ISO 7218

Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení

Norma je v češtině.

Účinnost: 08/1998 - 03/2008
Náhled normy
Norma byla nahrazena těmito normami:
(560103) ČSN EN ISO 7218
(560104) ČSN EN ISO 17468

Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody

 !   Část nebo celá norma je v angličtině.

Účinnost: 03/2017
Náhled normy
Norma 198,00 Kč
217,80 Kč s DPH
koupit
(560104) ČSN ISO 11289

Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH

Norma je v češtině.

Účinnost: 12/1995
Náhled normy
Norma 126,00 Kč
138,60 Kč s DPH
koupit
|<<  <   1 - 21 - 41 - 61 - 81 - 101 - 121 - 141 - 161 - 181 -  182 stránkovat po     >  >>|

0 Kč

Dokončit objednávku

položek košíku  0 Ks
bez DPH:  0,00
vč. DPH:  0,00

KONTAKT

technor@technor.cz

tel/fax:  495 213 114
Čsl. armády 216/41
500 03 Hradec Králové

MAPA

Provozovna  (Mapy.cz)

 
GPS: 50°12'43.654"N
15°49'57.325"E

TOP

 

Zboží bylo přidáno do košíku