ČSN EN ISO 6887-1 (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
- Norma: ČSN EN ISO 6887-1 (560102)
- Název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:56926
- Třídící znak:560102
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:09/1999
- Účinnost:10/1999 - 10/2017
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 6887-1 (560102)
• Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.