ČSN 56 0512-16 (560512) Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 16: Stanovení škrobu podle Ewerse
- Norma: ČSN 56 0512-16 (560512)
- Název: Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 16: Stanovení škrobu podle Ewerse
- Kategorie: 5605 - Metody zkoušení mlýnských obilných výrobků a luštěnin
- Katalogový kód:17402
- Třídící znak:560512
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:03/1995
- Účinnost:04/1995 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN 56 0512-16 (560512) Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 16: Stanovení škrobu podle Ewerse Norma Kat. číslo: 17402
Dlouhý název: Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 16: Stanovení škrobu podle Ewerse
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560512
Platnost: Norma je platná
Vydání: 03/1995
Účinnost: 04/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 Kč
126,00 Kč s DPH
• Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.