5696 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN EN ISO 22000   (569600) Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci Norma Kat. číslo: 75674

 Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Dlouhý název: Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569600
Platnost: Norma není platná
Vydání: 05/2006
Účinnost: 06/2006 - 01/2019
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 22000   (569600)
Detail

ČSN EN ISO 22000   (569600) Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci Norma Kat. číslo: 505951

 Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Dlouhý název: Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569600
Platnost: Norma není platná
Vydání: 01/2019
Účinnost: 02/2019 - 05/2019
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 22000   (569600)
Detail

ČSN EN ISO 22000   (569600) Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci Norma Kat. číslo: 507475

 Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Dlouhý název: Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569600
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/2019
Účinnost: 06/2019 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
574,00 
574,00  s DPH

ČSN 56 9601   (569601) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mléko a mléčné výrobky Norma Kat. číslo: 76470

 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mléko a mléčné výrobky
Dlouhý název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mléko a mléčné výrobky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569601
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/2006
Účinnost: 09/2006 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN 56 9602   (569602) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich Norma Kat. číslo: 75545

 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich
Dlouhý název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569602
Platnost: Norma je platná
Vydání: 04/2006
Účinnost: 05/2006 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN 56 9603   (569603) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky Norma Kat. číslo: 75576

 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky
Dlouhý název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569603
Platnost: Norma není platná
Vydání: 04/2006
Účinnost: 05/2006 - 12/2011
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN 56 9603   (569603)
Detail

ČSN 56 9603   (569603) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky Norma Kat. číslo: 89535

 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky
Dlouhý název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569603
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2011
Účinnost: 01/2012 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
405,00 
405,00  s DPH

ČSN 56 9604   (569604) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce Norma Kat. číslo: 75474

 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Dlouhý název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569604
Platnost: Norma je platná
Vydání: 04/2006
Účinnost: 05/2006 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN 56 9605   (569605) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky Norma Kat. číslo: 77689

 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Dlouhý název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569605
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2007
Účinnost: 02/2007 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 
315,00  s DPH