ČSN EN ISO 6887-5   (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 5: Specifické pokyny pro vzorky mléka a mléčných výrobků

  • Norma: ČSN EN ISO 6887-5   (560102)
  • Název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 5: Specifické pokyny pro vzorky mléka a mléčných výrobků
  • Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:87258
  • Třídící znak:560102
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:12/2010
  • Účinnost:01/2011 - 12/2020
  • Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-5   (560102)
Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.