ČSN ISO 1735 (571007) Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
- Norma: ČSN ISO 1735 (571007)
- Název: Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
- Kategorie: 5710 - Metody zkoušení sýrů
- Katalogový kód:21479
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:571007
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:05/1997
- Účinnost:06/1997 - 02/2005
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 1735 (571007)
Anotace textu normy ČSN ISO 1735 (571007)
Tato norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku u všech tyů sýrů a tavených sýrových výrobků, které mají obsah laktózy pod 5 % (m/m) v tukuprosté sušině.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.