ČSN ISO 1735   (571007) Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)

  • Norma: ČSN ISO 1735   (571007)
  • Název: Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
  • Kategorie: 5710 - Metody zkoušení sýrů
  • Katalogový kód:21479
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:571007
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:05/1997
  • Účinnost:06/1997 - 02/2005
  • Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 1735   (571007)

Anotace textu normy ČSN ISO 1735   (571007)

Tato norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku u všech tyů sýrů a tavených sýrových výrobků, které mají obsah laktózy pod 5 % (m/m) v tukuprosté sušině.


 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.