ČSN PN-A-82109 (576024) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN)
- Norma: ČSN PN-A-82109 (576024)
- Název: Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN)
- Kategorie: 5760 - Maso a masné výrobky
- Katalogový kód:94796
- Třídící znak:576024
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:02/2014
- Účinnost:03/2014 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN PN-A-82109 (576024) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN) Norma Kat. číslo: 94796
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576024
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2014
Účinnost: 03/2014 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 Kč
198,00 Kč s DPH
• Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.