ČSN ISO 7889 (571420) Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C
- Norma: ČSN ISO 7889 (571420)
- Název: Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C
- Kategorie: 5714 - Ostatní mléčné výrobky, jogurt, kasein apod.
- Katalogový kód:69450
- Třídící znak:571420
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:02/2004
- Účinnost:03/2004 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN ISO 7889 (571420) Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C Norma Kat. číslo: 69450
Dlouhý název: Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C
Krátký název: Norma
Třídící znak: 571420
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2004
Účinnost: 03/2004 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH
• Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.