ČSN 56 9609   (569609) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace

  • Třídící znak:569609
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:02/2008
  • Účinnost:03/2008 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN 56 9609   (569609) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace Norma Kat. číslo: 80281

 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Dlouhý název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569609
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2008
Účinnost: 03/2008 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
405,00 
405,00  s DPH
Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.