ČSN EN 1138 (560409) Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
- Norma: ČSN EN 1138 (560409)
- Název: Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
- Kategorie: 5604 - Metody zkoušení ovocných a zeleninových výrobků
- Katalogový kód:20132
- Třídící znak:560409
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:10/1996
- Účinnost:11/1996 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN 1138 (560409) Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda Norma Kat. číslo: 20132
Dlouhý název: Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560409
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/1996
Účinnost: 11/1996 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 Kč
198,00 Kč s DPH
• Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.