ČSN EN ISO 6887-6 (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě
- Norma: ČSN EN ISO 6887-6 (560102)
- Název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:94122
- Třídící znak:560102
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:11/2013
- Účinnost:12/2013 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN ISO 6887-6 (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě Norma Kat. číslo: 94122
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2013
Účinnost: 12/2013 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH
• Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.