ČSN EN ISO 6887-4   (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky

  • Norma: ČSN EN ISO 6887-4   (560102)
  • Název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky
  • Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:70662
  • Třídící znak:560102
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:07/2004
  • Účinnost:08/2004 - 10/2017
  • Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-4   (560102)
Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.