ČSN EN ISO 6887-2 (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků
- Norma: ČSN EN ISO 6887-2 (560102)
- Název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:70663
- Třídící znak:560102
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:07/2004
- Účinnost:08/2004 - 10/2017
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 6887-2 (560102)
• Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.