ČSN EN ISO 6887-2   (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků

  • Norma: ČSN EN ISO 6887-2   (560102)
  • Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
  • Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:505230
  • Třídící znak:560102
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:06/2018
  • Účinnost:07/2018 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN EN ISO 6887-2   (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků Norma Kat. číslo: 505230

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma je platná
Vydání: 06/2018
Účinnost: 07/2018 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH
Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.