ČSN EN ISO 6887-2 (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
- Norma: ČSN EN ISO 6887-2 (560102)
- Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:502816
- Třídící znak:560102
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:10/2017
- Účinnost:11/2017 - 06/2018
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 6887-2 (560102)
• Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.