ČSN EN ISO 6887-2   (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků

  • Norma: ČSN EN ISO 6887-2   (560102)
  • Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
  • Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:502816
  • Třídící znak:560102
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:10/2017
  • Účinnost:11/2017 - 06/2018
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-2   (560102)
Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.