ČSN EN ISO 6887-1   (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění

  • Norma: ČSN EN ISO 6887-1   (560102)
  • Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
  • Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:504202
  • Třídící znak:560102
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:02/2018
  • Účinnost:03/2018 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN EN ISO 6887-1   (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění Norma Kat. číslo: 504202

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2018
Účinnost: 03/2018 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 
315,00  s DPH
Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.