ČSN EN ISO 6887-1 (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
- Norma: ČSN EN ISO 6887-1 (560102)
- Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:504202
- Třídící znak:560102
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:02/2018
- Účinnost:03/2018 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN ISO 6887-1 (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění Norma Kat. číslo: 504202
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2018
Účinnost: 03/2018 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 Kč
315,00 Kč s DPH
• Je-li ohlášena chyba '404 - Soubor nebo adresář nebyl nalezen' - náhled normy není vydavetelem ČSN poskytnut ke zveřejnění.